Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Συνεχίζουν την «υπέρβαση»!


Σε άλλες χρονιές, τέτοια εποχή και με τέτοια αποτελέσματα, ο κόσμος θα τους είχε πάρει με τις κλοτσιές. Παρότι λοιπόν το πρωτάθλημα έχει χαθεί κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει αυτή την ομάδα διότι πολύ απλά έκανε και συνεχίζει να κάνει υπέρβαση (ακόμη και τώρα που έσβησε το όνειρο).

Παράπονα δικαιούται να έχει ΜΟΝΟ όποιος το καλοκαίρι «έβλεπε» πρωτάθλημα, κανένας άλλος. Δεν είναι ωραίο αυτό που γράφω, είναι όμως η αλήθεια όσο κι αν μας πονάει όλους τους Παναθηναϊκούς. Γι’ αυτό και στον τίτλο έβαλα τη λέξη υπέρβαση σε εισαγωγικά, αλλιώς θα ήμουν (παναθηναϊκά) εκτός τόπου και χρόνου.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν κατάφερε να κερδίσει και τον Αρη και όπως εξελίχτηκε το ματς αυτό συνιστά επιτυχία. Ειδικά από τη στιγμή που (σε ένα άδειο γήπεδο) έμεινε με δέκα επειδή ο Σπυρόπουλος δεν… άντεξε τη δόξα της καλής του εμφάνισης και… αποβλήθηκε. Κι όλα αυτά σε ένα από τα χειρότερα φετινά παιχνίδια (ίσως γι’ αυτό διακρίθηκε ο «Σπυρό»…), ωστόσο τέλος καλό όλα καλά.

Το μόνο που έχουμε να περιμένουμε από εδώ και πέρα είναι απλά να τελειώσει η ομάδα με το κεφάλι ψηλά. Είπαμε πως οι παίκτες και ο προπονητής είναι οι τελευταίοι που φταίνε και στην ουσία πληρώνουν αμαρτίες άλλων.

Από εκεί και πέρα φυσιολογικά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Όποιος περίμενε ότι ο Ολυμπιακός θα κάτσει να χάσει στο Αγρίνιο είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αλλους καίγεται να σώσει όχι τον… ανένταχτο, φτωχό πλην τίμιο, Παναιτωλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου